Moottoripyörä 800MT Explore

CFMOTO EURO5

Hinta 17165 €

CFMOTO 800MT Explore Moottoripyörä

CFMOTO 800MT Explore on tuorein lisäys MT –sarjaan. Verrattuna edellisiin Sport- ja Touring –malleihin, Explore tuo mukanaan monia päivityksiä ja muutoksia.

Kuljettajan turvallisuuden parantamiseksi 800MT Explore -malli on varustettu upouudella luistonestojärjestelmällä. Koska tämä moottoripyörä on suunniteltu pitkän matkan ajoihin, on todennäköistä, että kuljettaja kohtaa ajoittain huonoja ajo-olosuhteita. Tästä syystä lisäsimme uuden luostonestojärjestelmän, joka tarjoaa paremman pidon vaikeissa olosuhteissa estäen pyöriä luistamasta. Tämä uusi ominaisuus pääsee parhaiten oikeuksiinsa sateisissa olosuhteissa, kun tiet ovat liukkaita.

Myös CFMOTO 800MT -mallin multimediajärjestelmä on saanut raikkaan uuden ilmeen. Päivitys 8 tuuman näyttöön tarjoaa kuljettajalle paremman yleiskuvan. Upouusi 8-tuumainen multimediakäyttöliittymä sisältää puheohjauksen, kosketusnäytön, navigaattorin ja monia muita ominaisuuksia. Voit myös yhdistää mobiililaitteesi mediajärjestelmään Bluetoothin avulla.

Uusi kaistanvaihtoavustin tekee moottoripyöräilystäsi helpompaa ja turvallisempaa. Pyörän takaosaan asennettujen tutkien ansiosta saat paremman yleiskuvan siitä, mitä takanasi ja kuolleissa kulmissasi tapahtuu. Sen avulla olet tietoinen ohittavista autoista ja onko kaistan vaihto turvallista. Näin voit pitää katseesi tiellä ilman, että sinun tarvitsee huolehtia siitä, mitä takanasi tapahtuu.

CFMOTO 800MT Explore -malli on nyt myös varustettu Michelin-renkailla. Michelin on laajalti tunnettu merkki, joka tunnetaan luotettavien ja laadukkaiden renkaiden valmistajana. Näillä uusilla renkailla voit olla varma, että ajokokemuksesi on turvallisempi ja pitkäkestoisempi. Michelin tunnetaan erittäin kestävien renkaiden valmistajana. Käytöstä riippuen renkaiden odotetaan kestävän 5-10 vuotta tai keskimäärin noin 100 000 km. Tämä tarkoittaa jopa vuosikymmenen verran hauskanpitoa, tuntiessasi samalla olosi turvalliseksi.

800MT-malleissa on luotettava ja tehokas 799 cm3 rivisylinterinen, vesijäähdytteinen moottori. Tämä moottori on luotu yhteistyössä moottoripyöräteollisuudessa mainetta niittäneen KTM:n kanssa. Moottori on suunniteltu tarjoamaan runsaasti suorituskykyä riippumatta siitä, oletko tiellä tai maastossa. 70 kW teho ja 77 Nm vääntömomentti tuovat iloa ajamiseen ja sallivat kuskin ottaa kaiken irti. 800MT-malleissa on myös 19 litran polttoainesäiliö, joka mahdollistaa pitkät ajomatkat, ilman, että joudut jatkuvasti miettimään seuraavaa tankkausta.

CFMOTO 800MT Explore -malli on varustettu tehokkailla LED-valoilla, jotka valaisevat tietä pitkillä matkoillasi. LED-lamput ovat kirkkaampia kuin halogeenilamput ja tuottavat valkoisemman valon halogeenin tuottaman keltaisen valon sijaan. LED-valot tarjoavat myös paremman näkyvyyden ja laajemman valaistuskulman.

Aiempien “Road“- ja “Rain“-ajotilojen lisäksi on 2 lisäajotilaa, jotka antavat kuskille enemmän joustavuutta. “Road”-ajotila tarjoaa tasapainoisen ajokokemuksen, joka optimoi tehon ja polttoainetalouden välisen suhteen. “Rain”-ajotila rajoittaa kiihtyvyyttä estääkseen renkaita luistamasta märällä tiellä. Se myös lisää toimintasädettä ja parantaa polttoainetaloutta. Upouusi “Enduro“-ajotila optimoi moottoripyörän parhaan polttoainetalouden sekä pisimmän mahdollisen toimintasäteen. Uusi “Pro” -tila on tarkoitettu kokeneille kuljettajille ja antaa mahdollisuuden ottaa moottoripyörästä kaikki irti. Se tarjoaa enemmän tehoa, mutta vähentää polttoainetaloutta ja toimintasädettä. Tätä tilaa suositellaan vain kokeneille ja itsevarmoille kuskeille.

CFMOTO 800MT Explore vie sinut kohti uutta ja odottamatonta. Pitkät ajomatkat tuovat usein arvaamattomia sää- ja tieolosuhteita. Mukavuuden lisäämiseksi 800MT on varustettu lämmitetyllä ohjaustangolla sekä istuimella. Kuljettajan suojaksi moottoripyörässä on säädettävä tuulilasi ja muoviset käsisuojat, jotka kiinnitetään ohjaustankoon.

Malli 800MT Explore EU5

EURO5 mukainen tyyppihyväksyntä

Hinta: 17165 EUR

Kuten nimikin kertoo, CFMOTO 800MT Explore on luotu seikkailuihin. Se soseltuu sekä maantie-, että maastoajoon. Sillä on ilo ajaa, olivatpa tieolosuhteet millaiset tahansa. Runsaiden turvallisuusominaisuuksien ansiosta voit lähteä tutkimusmatkoillesi huoletta ja nauttia matkasta. 800MT:ssa on tarpeeksi tehoa monenlaisten maastojen valloittamiseksi.

800MT on luotu kuljettajalle, joka pitää asioiden ottamisesta rauhallisesti ja hetkestä nauttimisesta. Siksi tässä moottoripyörässä on runsaasti mukavuusominaisuuksia. 4 erilaista ajotilaa ja vakionopeudensäädin, joka mahdollistaa jopa 120 km/h nopeuden, tekevät pisimmistäkin maantieajoista nautinnollisia.

CFMOTO 800MT Explore on saatavana kahdessa värissä. Vaaleasävyinen värivaihtoehto on varustettu kullanvärisillä vanteilla, jotka antavat moottoripyörälle näyttävän ilmeen. Musta värivaihtoehto on salaperäinen ja vaikuttava näky. Se sopii hyvin yhteen minkä tahansa kuljettajan asun kanssa.

Moottoripyörän perään voidaan asentaa 3 alumiinilaatikkoa. Laatikot ovat vedenpitäviä ja erinomaisia ​​pitkille matkoille, joille joudut ottamaan tavaraa mukaasi.

CFMOTO 800MT Explore värit

CFMOTO 800MT Explore Moottoripyörä
Valkoinen
CFMOTO 800MT Explore Moottoripyörä
Musta
EDULLINENKESTÄVÄMOOTTORIPYÖRÄ

Moottoripyörä CFMOTO 800MT Explore tekniset tiedot

Tabel on vasakule – paremale liikuv  ☞

Kuvia CFMOTO 800MT Explore:sta

Tärkeää tietää CFMOTO 800MT Explore-moottoripyörästä

Käyttöohje

Uuden CFMOTO-ajoneuvon myynti- ja luovutusprosessi sisältää täydellisen ja yksityiskohtaisen ajoneuvon esittelyn sekä käyttöohjeet. Ajoneuvon toimitusprosessin aikana ajoneuvon myyjä suorittaa käyttöopastuksen ja vastaa asiakkaan kysymyksiin. Tämän lisäksi ajoneuvon mukana tulee huolto- ja takuukirja, joka sisältää sekä käyttöohjeet, että huolto-ohjeet. Takuu- ja huoltokirja tulee esittää aina ajoneuvon huollon yhteydessä ja sinne merkitään myös tiedot seuraavasta huollosta. Näin säilyy myös ajoneuvon huoltohistoria.
Omistajan käsikirja CFMOTO 800MT Explore-moottoripyörälle PDF

Takuu

CFMOTO huolto- ja takuukirja. Takuu 3 vuotta SUOMI

Kaikilla CFMOTO-moottoripyörillä on ainutlaatuinen 3 vuoden rajoittamaton tehdastakuu.

Varaosat

CFMOTO on kehittänyt ammattimaista palveluverkostoa Euroopassa yli 15 vuoden ajan. Kaikki CFMOTO-ajoneuvojen varaosat ovat saatavilla osoitteessa www.parts.rothworkmotors.fi  ONLINE-tilausympäristön lisäksi teknistä tukea ja varaosia on saatavilla kaikissa jälleenmyyjien myymälöissä. Moottoripyörien myynti- ja huoltopalveluverkostoa tukee Rothwork Motors Oy.

Scroll to Top

Haluaisitko tietää lisää CFMOTO-ajoneuvosta

Jätä yhteystietosi ja pyyntö, otamme sinuun yhteyttä.