Moottoripyörä 800MT Sport

CFMOTO EURO5

Hinta: 13490 €

3-osainen laukkusarja kaupan päälle!

Edun arvo 1390€

Laukkusarjoja rajoitettu erä!

CFMOTO 800MT Sport Moottoripyörä

CFMOTO 800MT SPORT 

DOHC-tyyppisen moottoripyörän 799cm3 kaksisylinterinen bensiinimoottori ja sen teho täyttävät vaativimmankin käyttäjän odotukset. Suurin lähtöteho on 67 kW / 9250 rpm ja suurin vääntömomentti 75 Nm / 8000 rpm. Valinnaiset ajotilat ja 19 litran polttoainesäiliö mahdollistavat lähes 400 km:n toimintasäteen.

VALMIS MATKAAN
Kevyen rakenteensa ja säädettävän alustan ansiosta CFMOTO 800MT tarjoaa äärimmäistä ajotarkkuutta ja ergonomista ajomukavuutta. CFMOTO 800MT on varustettu USD KYB-iskunvaimentimilla, joissa on esikuormitus, puristus ja paluusäätö. Näiden ominaisuuksien avulla ajoneuvo voidaan tarpeen mukaan mukauttaa erilaisiin maastoihin ja näin varmistuu paras mahdollinen pito tiehen sekä ajoasennon vakaus. Etujousituksen joustovara on 160 mm ja takajousituksen 150 mm. CF 800MT TOURING- ja SPORT-mallien vähimmäismaavara on 190 mm, mikä mahdollistaa ajamisen monenlaisissa maastoissa.

UUDEN SUKUPOLVEN TURVALLISUUS
CFMOTO 800MT:tä markkinoidaan useilla varustelutasoilla, jotka ovat ainutlaatuisia keskitason touring-moottoripyörille. 800MT:n ajonautinnon ja korkean turvallisuustason takaavat vakiovarustus: “Rain”- ja “Sport”-ajotilat, vakionopeussäädin, sähköinen kaasukahva, kaarreajo-ABS sekä lisävalot. Lisäksi CFMOTO 800MT.ssa on 7” TFT- täysvärinäyttö. Se säätyy automaattisesti valoherkkyyteen, jolloin tärkeät tiedot näkyvät selkeästi sekä aurinkoisena päivänä että pimeässä.

SUUNNITELTU SEIKKAILUUN
CFMOTO 800MT:ssä ei ole tyypillistä “cam”-tyyppistä etulokasuojaa, kuten useimmissa Adventure moottoripyörissä. Sen sijaan siinä on yksinkertainen mutta korkea siluetti, joka asettuu tasaisesti etuosan taakse ja muodostaa täydellisen ääriviivan. Sumuvalot sijoittuvat hieman etuosan alle. Puskurit korostavat maskuliinista muotoilua. Monikulmaiset kolmiulotteiset LED-ajovalot antavat vaikutelman teräväsilmäisestä kotkalinjasta, mikä puolestaan antaa moottoripyörälle suihkumaisen muodon. Kokonaismuotoilu on näyttävä ja vahva. Se herättää luottamusta. 

ISTUIMEN KORKEUS
Istuimen korkeus on 825 mm. Jaettu istuintyyny on paksu ja se tuo hyvän istuvuuden myös pitkillä matkoilla. Istuintyynyn etuosa on ergonomisesti kapea. Takaosa sen sijaan on leveämpi ja paksumpi lisäten ajomukavuutta. CFMOTO 800MT istuin, jalkatuet ja ohjaustanko muodostavat kolmion, jossa on suhteellisen pystysuora ja mukava ajoasento.

KEHITETTY KTM-MOOTTORIALUSTALLE
CFMOTO 800MT käyttää uusinta 799 cc:n nestejäähdytteistä kaksisylinteristä rivimoottoria. EURO5-standardien mukainen. Se tuottaa 67 kW / 9250 rpm ja tarjoaa vääntöä 75 Nm / 8000 rpm. Tämä takaa enemmän kuin tarpeeksi tehoa ja alhaisen polttoaineen kulutuksen CFMOTO 800 moottoripyörille. 

MÄRKÄKYTKIN CF-SC
Märkäkytkin pehmentää pitoa, mikä tulee esille tasaisempana vaihteen vaihtona ja se vähentää moottorin jarrutustehoa vaihteen pienentyessä. Pehmeämpi vaihteenvaihto ja pehmeämpi kytkin lisäävät ajomukavuutta ja auttavat vakauttamaan ajettavuutta myös odottamattomissa tilanteissa. 

RUNKO
Kompakti moottori on integroitu runkoon, jonka kokonaispaino on vain 16 kg. Koko pyörän kokonaispaino on 231kg.

KYB JOUSTUS
CFMOTO 800MT käyttää säädettäviä KYB-iskunvaimentimia. Etuiskunvaimentimien muovipinnoitteiset osat estävät lian pääsyn liukupinnoille. Etujousituksen joustovara on 160 mm. Etuiskunvaimentimet ovat säädettävissä 20 napsautuksella, ja niiden avulla voit säätää esijännitystä, puristusta ja paluuvaimennusta. Myös takajousitus on KYB:n ja sen joustovara on 150 mm. Jousituksen säätövaihtoehdot auttavat varmistamaan vakaan ajettavuuden ja tiepidon vaikeissakin olosuhteissa. 

PYÖRÄT JA RENKAAT
CFMOTO 800MT Sport on varustettu MAXXIS-monitoimisilla tubeless-renkailla ja alumiiniseosvanteilla (Light Metal). Etupyörän koko on 110/80 R19, takapyörän koko on 150/70 R17. Pitkän kokemuksen ja tiukan laadunvalvonnan ansiosta 800MT-n MAXXIS-renkailla on erinomainen kulutuskestävyys ja pito sekä päällystetyillä että päällystämättömillä teillä ajettaessa.  

JARRUT
Jarrut ovat espanjalaisen J. Juanin valmistamat. Etujarrut: ø 320 mm kaksoislevy, 4-mäntäiset radiaalijarrut. Takajarru ø 260 mm, yksi levy ja kaksimäntäinen jarrusatula. Kaiken kaikkiaan CF800MT:n jarrutusteho on luokkansa paras. 

POLTTOAINESÄILIÖ
19 litrainen polttoainesäiliö on kolmiulotteinen ja sen ergonomia auttaa varmistamaan ajovakauden sekä pysty- että istuma-asennossa. 

KAARREAJON ABS
CFMOTO 800MT “Cornering” ABS-järjestelmä ohjaa moottorin suorituskykyä ja jarrutusvoimaa kaarteissa ja varmistaa näin maksimaalisen vakauden ja pidon myös äkkijarrutustilanteissa. 

SÄHKÖINEN KAASUKAHVA
CFMOTO 800MT on varustettu BOSCHin elektronisella ruiskutusjärjestelmällä, jota ohjaa BOSCHin sähköinen kaasujärjestelmä. Elektroninen kaasujärjestelmä ohjaa kaasun avaamista ja sulkemista erittäin tarkasti, mikä tarkoittaa tarkkaa polttoaineen syöttöä moottoriin. Tarkka polttoainemäärä takaa puhtaamman moottorin suorituskyvyn, mikä puolestaan vähentää polttoaineen kulutusta huomattavasti, tehosta tinkimättä. Elektroninen kaasukahva yhdessä kaarreajon ABS-järjestelmän kanssa vähentää ajovirheiden riskiä ja parantaa turvallisuutta.

ÄLYKÄS ELEKTRONIIKKA / AJOTILAT
“Rain”- ja “Sport”-ajotilat ovat vakiona, ja ne on suunniteltu helpottamaan ajamista erilaisissa sääolosuhteissa. “RAIN”-tila varmistaa tasaisemman rullan vasteen ja tehoa on hieman rajoitettu minimoimaan renkaan luistamisriski, jos sitä lisätään äkillisesti. Valmistaja suosittelee tämän ajotyylin käyttöä pehmeässä tai kivikkoisessa maastossa sekä aloitteleville kuljettajille. “Sport”-asennossa kaasun vaste on nopea ja kaikki moottorin teho on käytettävissä, mikä antaa jännittävämmän ja urheilullisemman ajonautinnon.

ÄLYKKÄÄT VALOT
CF800MT LED-valot lisäävät turvallisuutta päivällä tekemällä moottoripyörän näkyvämmäksi tienkäyttäjille ja parantamalla näkyvyyttä pimeässä. 800MT ajovalot on varustettu automaattisella ajovalojen kytkentäjärjestelmällä, joka eliminoi mahdollisuuden unohtaa valot päälle ajon aikana. CFMOTO 800MT:ssä on vakiona myös LED-sumuvalot, automaattinen suuntavilkku ja kaarrevalo. Käännösvalotoiminto syttyy automaattisesti, kun suuntavilkku on päällä.

VÄRI TFT-NÄYTTÖ
CFMOTO 800MT on varustettu 7” TFT-täysvärinäytöllä. IPS LSD -näyttö 180°:n katselukulmalla tarjoaa laajan näkökentän. Kojetaulu näyttää mm. polttoaineenkulutuksen, keskikulutuksen, keskinopeuden, kellon ajan ja jäähdytysnesteen lämpötilan, antaen kuljettajalle kaikki tiedot yhdellä silmäyksellä.

VAKIONOPEUDENSÄÄDIN
Vakionopeudensäädintä voidaan käyttää 4. vaihteelta ja 40 km/h nopeudesta alkaen. Turvallisuussyistä käytön ylänopeusrajoitus on 120 km/h. Vasemmassa kahvassa sijaitsevan cruise-painikkeen avulla nopeutta voidaan säätää kaasukahvaa kääntämättä. Tämä vähentää kuljettajan häiriötekijöitä ja on helppo ja kätevä käyttää. Vakionopeudensäätimen käyttö säästää myös polttoainetta vähentämällä välittömän kiihdytyksen tarvetta. 

 Moottoripyörä CF MOTO 800MT SPORT lisävarusteet

 1. AJOKÄSINEET
  Lyhyet, kesähanskat, jotka on suunniteltu sopimaan CF800MT-sarjan muotoiluun. Käsineissä on vahvat rystyssuojat. Kulumista ja liukumista estävä mikrokerros suojaa sormi- ja kämmenosaa.  Paikoissa, jotka vaativat erityistä kulutuskestävyyttä, on käytetty hengittävää, rei’itettyä lampaannahkaa.
 1. LISÄPEHMUSTETTU KULJETTAJAN ISTUIN
  Pehmustetussa kuljettajan istuimessa on 30 mm paksumpi pohjamateriaali ja se lisää mukavuutta maastoajossa ja pitkillä matkoilla.
 1. LISÄVARUSTEIDEN KIINNITYSTANKO OHJAUSTANKOON
  Säädettäväkulmainen lisävarusteteline sopii 800MT SPORT- ja TOURING-mallien ohjaustankoon ja on tarkoitettu navigointilaitteen, radiolähettimen tai matkapuhelimen kiinnittämiseen. Materiaalina on anodisoitu, musta alumiiniseos.
 2. BOULDER AJOTAKKI
  Monitoiminen ajotakki (7 kokoa). Takki koostuu kolmikerroksisesta järjestelmästä, missä on irrotettava, kosteutta hylkivä sisävuori. Takissa on suuret avattavat tuuletusaukot edessä ja takana. Kauluksessa on irrotettava tuulisuoja. Vyötärö ja hihat on varustettu kiristysnauhoilla. Olkapää- ja kyynärpääalueilla oleva joustavuus parantavat liikkuvuutta.
 1. SUMUVALOJEN LISÄSUOJUS
  Lisäsuojukset on valmistettu laserleikatusta ruostumattomasta teräksestä.
 1. SIVUJALAN POHJA
  PVC:n ja ruostumattoman teräksen yhdistelmästä valmistettu suurennettu sivujalka helpottaa pyörän pysäköimistä pehmeällä alustalla.
 1. LEVEÄT JALKATUET
  Leveiden jalkatukien pinta on 30 % suurempi, kuin alkuperäisen ja se on valmistettu kevyestä metallista CNC-tekniikalla. Lisäleveys ja karkeampi jalkatuen pinta estävät jalkaa luistamasta myös mutaisissa olosuhteissa.
 1. LOKASUOJAT
  Etulokasuojan jatke on valmistettu kestävästä ABS-muovista ja se suojaa kuljettajaa ja jäähdytintä lialta.
 1. POLTTOAINESÄILIÖN TARRAT
  800MT Fuel Tank Pads ovat helposti asennettavia tarroja, jotka parantavat tehokkaasti pitoa kuljettajan ja pyörän välillä suojaten polttoainesäiliön pintaa.
 1. PEHMEÄT SIVULAUKUT
  Laukut kiinnitetään lisämetallilevyllä 6 kiinnityspisteellä asennuskehykseen. Laukut on valmistettu kulutusta kestävästä ja vedenpitävästä kankaasta, ja niissä on vedenpitävät vetoketjut. Laukkuja voidaan käyttää myös selkäreppuna. Suurin kantavuus: 10 kg. Mitat: 45x35x22 cm.
 1. MATKUSTAJAN ISTUIMEEN KIINNITETTÄVÄ PEHMEÄ LAUKKU
  Matkustajan istuimeen kiinnitettävä pehmeä laukku. (40L). Valmistettu vettä- ja repeytymistä kestävästä nylonista, vahvistetut olkaimet. Laukussa on säilytysverkko ja vedenpitävällä vetoketjulla varustettu nylontasku. Laukkua voidaan käyttää myös reppuna. Mitat: 66 cm x 40 cm x 25 cm. Paino 1,21 kg.
 1. AJOTAKKI “GOBI”
  Monikäyttöinen, säänkestävä takki (7 kokoa). Takki koostuu kolmikerroksisesta järjestelmästä, jossa on irrotettava, kosteutta hylkivä sisävuori. Takissa on isot avattavat tuuletusaukot edestä ja takana. Irrotettava tuulisuojus on kiinnitetty kaulaukseen. Vyötärö ja hihat on varustettu kiristysnauhoilla. Olkapää- ja kyynärpääalueilla oleva joustavuus parantavat liikkuvuutta.
 1. AJOVALON LISÄSUOJAIMET
  Lisäajovalosuoja on suunniteltu erityisesti 800MT-moottoripyörille. Materiaali: ruostumaton teräs.
 1. ETUJARRUN NESTESÄILIÖN SUOJA
  Valmistettu laserleikatusta ruostumattomasta teräksestä.
 1. OHJAUSTANGON KOROTUSPALAT
  Ohjaustangon korotuspalat nostavat ohjaustankoa 20 mm. Materiaali on alumiinia.
 1. TAKAJARRUN ÖLJYSÄILIÖN SUOJA
  Valmistettu laserleikatusta ruostumattomasta teräksestä.
 1. JÄÄHDYTTIMEN SUOJA
  Jäähdyttimen suoja auttaa suojaamaan jäähdytintä etupyörän alta lentäviltä kiviltä. Valmistettu laserleikatusta ruostumattomasta teräksestä.
 1. SIVULAUKUT
  Alumiininset pikalukituksella varustetut, pöly- ja vesitiiviit, lukittavat sivulaukut, joissa irrotettava, pehmustettu vuori. Sivulaukkujen kokonaistilavuus on 63L. (Vasen 35L ja oikea 28L). Sivulaukut sopivat CF 800MT Sport- ja Touring-malleihin.
 1. TAKALAUKKU
  Alumiininen pikalukituksella varustettu, pöly- ja vesitiivis lukittava ja irrotettava takalaukku, pehmustettu vuori. (36L).Takalaukku sopii CF 800MT Sport ja Touring malleihin.
 1. ETUJARRUSATULANSUOJUKSET
  Valmistettu laserleikatusta ruostumattomasta teräksestä.
 2. NÄYTÖN SUOJAKALVO Näyttöä naarmuilta suojavaa kalvo.

Malli 800MT Sport

EURO5 mukainen tyyppihyväksyntä

Hinta 13490 EUR

Hinta sisältää:
autovero 3090.98 € ja alv 24%

Moottori: Kaksisylinterinen DOCH Nestejäähdytteinen, nelitahti
Moottorin tilavuus: 799cc
Iskupituus: 88×65,7 mm
Teho: 67 kW / 9250 rpm
Vääntö: 75 Nm / 8000 rpm
Välityssuhde: 12,7:1
Polttoainesäiliö: 19 L
Paino: 231 kg
Istuimen korkeus: 825 mm
Maavara: 190 mm
Maksimi nopeus: 180 km/h
Jousitus:
Edessä: 160 mm KYB, säädettävä.
Takana: 150 mm KYB, säädettävä.
Sytytysjärjestelmä: Bosch ECU
Ruiskutusjärjestelmä: Bosch EFI
Vaihteisto: 6 vaihdetta
Jarrut: J.Juan
Edessä: Kaksi ø 320 mm leyjarrua ABS, nelimäntäiset
Takana: ø 260 mm levyjarru ABS, kaksimäntäinen
Eturengas: 110/80 -19” Maxxis
Takarengas: 150/70-17” Maxxis
Vanteet: 19/17 Tubeless alumiiniset pinnavanteet
Näyttö: 7 ” TFT värinäyttö
Mukavuudet: vakionopeudensäädin
Virta: 12V/ 2x USB port + 12V DC
Väri: “Nebula Musta ” ja “Nebula sininen”
Polttoaine: Bensiini (98)
Pitkä huoltoväli : Ensihuolto 1000km / Seuraava huoltoväli 15000km tai 12kk
Takuu : Tehdastakuu 3 vuotta – rajoittamaton

CFMOTO 800MT Sportin ostajalle nyt 3-osainen laukkusarja kaupan päälle!*
Edun arvo 1390€

*Laukkusarjoja rajoitettu erä, voimassa niin kauan, kun tuotteita riittää.

Saatavat lisävarusteet:

 • Sivulaukkutelineet
 • Keskituki
 • Kahvanlämmittimet
 • Kuljettajan penkinlämmitys
 • Rengaspaineen ja lämpötilan valvonta
CFMOTO 800MT Moottoripyörä Lisatarvikkeet
1390€

CFMOTO 800MT Sport värit

CFMOTO 800MT Sport Moottoripyörä
Musta
CFMOTO 800MT Sport Moottoripyörä
Sininen
EDULLINENKESTÄVÄMOOTTORIPYÖRÄ

Moottoripyörä CFMOTO 800MT Sport tekniset tiedot

Taulukkoa voidaan siirtää oikealle ja vasemmalle  ☞

Kuvia CFMOTO 800MT Sport:sta

Tärkeää tietää CFMOTO 800MT Sport-moottoripyörästä

Käyttöohje

Uuden CFMOTO-ajoneuvon myynti- ja luovutusprosessi sisältää täydellisen ja yksityiskohtaisen ajoneuvon esittelyn sekä käyttöohjeet. Ajoneuvon toimitusprosessin aikana ajoneuvon myyjä suorittaa käyttöopastuksen ja vastaa asiakkaan kysymyksiin. Tämän lisäksi ajoneuvon mukana tulee huolto- ja takuukirja, joka sisältää sekä käyttöohjeet, että huolto-ohjeet. Takuu- ja huoltokirja tulee esittää aina ajoneuvon huollon yhteydessä ja sinne merkitään myös tiedot seuraavasta huollosta. Näin säilyy myös ajoneuvon huoltohistoria.
Omistajan käsikirja CFMOTO 800MT Sport -moottoripyörälle PDF

Takuu

CFMOTO huolto- ja takuukirja. Takuu 3 vuotta SUOMI

Kaikilla CFMOTO-moottoripyörillä on ainutlaatuinen 3 vuoden rajoittamaton tehdastakuu.

Varaosat

CFMOTO on kehittänyt ammattimaista palveluverkostoa Euroopassa yli 15 vuoden ajan. Kaikki CFMOTO-ajoneuvojen varaosat ovat saatavilla osoitteessa www.cfmoto.parts. ONLINE-tilausympäristön lisäksi teknistä tukea ja varaosia on saatavilla kaikissa jälleenmyyjien myymälöissä. 

Scroll to Top

Haluaisitko tietää lisää CFMOTO-ajoneuvosta

Jätä yhteystietosi ja pyyntö, otamme sinuun yhteyttä.