Moottoripyörä 800NK

CFMOTO EURO5

Hinta 11990 €

CFMOTO 800NK Moottoripyörä

CFMOTO 800NK on uusin lisäys CFMOTOn moottoripyörämallistoon. Sen monet jännittävät ominaisuudet on suunniteltu parantamaan ajokokemusta. Upeaa nakupyöräulkonäköä täydentävät loistavat ajo-ominaisuudet ja hauska luonne. 

PUHDASTA VOIMAA 

800NK:n voimanlähteenä toimii nestejäähdytteinen 799 cm3 DOHC -bensiinimoottori, jonka maksimiteho on 70 kW ja -vääntö 81 Nm. Moottori on suunniteltu yhteistyössä KTM:n kanssa, mikä takaa erinomaisen luotettavuuden ja suorituskyvyn. Tehokkaan moottorin ansiosta pyörän huippunopeus on 220 km/h ja kiihdytys nollasta 100 km/h nopeuteen sujuu alle 4 sekunnissa. 285-asteinen kampiakseli tekee 800NK:n äänestä sporttisen aggressiivisen, joten se kääntää päitä kulkiessaan kaduilla. Pidempiä seikkailuja varten 800NK on varustettu 15-litraisella polttoainesäiliöllä, minkä ansiosta toimintasäde tankillisella on varsin pitkä. 

AGGRESSIIVINEN JA URHEILULLINEN ULKONÄKÖ 

800NK:n ulkonäkö ei ole syntynyt vain tyylin ehdoilla; sillä on myös merkitystä ajettavuudelle erityisesti korkeissa nopeuksissa ja tiukoissa käännöksissä. Pyörä on suunniteltu hyvin aerodynaamiseksi sekä välttämään sen taakse muodostuvia pyörteitä. 800NK on myös suunniteltu kehittämään downforcea, eli kun pyörä leikkaa ilmavirtaa, se painaa pyörää kohti maata parantaen pitoa ja ajettavuutta. 

ERGONOMINEN JA MUKAVA 

800NK todistaa vääräksi väitteen ”kaikki sporttipyörät ovat epämukavia”. Ajoasento sen kyydissä on ergonominen ja istuin mukavasti pehmustettu, joten jopa pidemmät matkat onnistuvat vaivatta. Säädettävä KYB-jousitus mahdollistaa ajokokemuksen muokkaamisen – piditpä sitten pehmeämmästä tai jämäkämmästä jousituksesta, 800NK hoitaa homman. Muokattavuuden ja ajomukavuuden lisäämiseksi entisestään 800NK:ssa on 3 ajotilaa, joita voi vaihtaa näppärästi multimedianäytöltä. STREET-asetus on tasapainoinen, se tarjoaa hyvän yhdistelmän tehoa, mukavuutta ja polttoainetaloudellisuutta. Se on tarkoitettu päivittäiseen käyttöön ja tarjoaa miellyttävää kiihtyvyyttä myös kaupunkiympäristössä. SPORT-asetus mahdollistaa kuljettajalle pyörän täyden suorituskyvyn hyödyntämisen. Tämä ajotila tarjoaa moottorin suorituskyvyn sataprosenttisesti käyttöön ja se kytkettynä moottorin reagointi on terävämpää ja kiihtyvyys rajumpaa. Se on täydellinen rata-ajoon tai hauskanpitoon mutkateillä. SPORT-ajotila lisää polttoaineenkulutusta ja lyhentää siten toimintamatkaa. RAIN-asetus rajoittaa terävintä kiihtyvyyttä sekä moottorin tehoa. Se on ihanteellinen, kun olosuhteet eivät ole optimaaliset (kuten sateella). Se parantaa turvallisuutta vähentämällä sutimista ja pienentää samalla polttoaineenkulutusta. 

TURVALLISUUS ENSIN

 Mukavuusvarusteiden lisäksi 800NK:ssa on runsaasti turvallisuutta parantavia varusteita. 800NK:n korkealaatuiset jarrut ovat hyvin suorituskykyiset ja takaavat lyhyet jarrutusmatkat. ABS-järjestelmä kuuluu vakiovarustukseen ja yhdistettynä korkealaatuisiin jarrukomponentteihin se tarjoaa tehokasta ja turvallista hidastuvuutta niin radalle kuin kadullekin. Hyvät jarrut ovat kuitenkin merkityksettömät, jos renkaat ovat heikot – tämän vuoksi 800NK on vakiovarusteltu laadukkailla MAXXIS-renkailla, jotka ovat pidoltaan ja ajettavuudeltaan erinomaiset. 

ÄLYKKÄÄT TOIMINNOT

 800NK:n mittaristo on 8-tuumainen multimedianäyttö, joka toimii pyörän ohjauskeskuksena. Näytöllä voi vaihtaa ajotiloja, käyttää navigointia, ohjata mediaa, yhdistää Bluetooth-laitteita, soittaa puheluja ja jopa esittää puhelimen näytön. Navigointitoiminto voi suorittaa yksinkertaisia reittiopastuksia, minkä lisäksi sen avulla voi tallentaa sekä jakaa reittejä. Puhelimen voi yhdistää moottoripyörään käyttämällä CFMOTO RIDE -sovellusta, joka tarjoaa älypuhelimeesi yleiskatsauksen pyörääsi. Sovelluksesta voit nähdä polttoainemäärän, akun varaustason, runkonumeron, keskikulutuksen, tietoa edellisestä ajokerrasta ja voit jopa seurata moottoripyörääsi GPS:n avulla. Voit myös suorittaa langattomia ohjelmistopäivityksiä ilman moottoripyörän yhdistämistä tietokoneeseen. Näiden ominaisuuksien lisäksi moottoripyörän varustukseen kuuluu myös Apple CarPlay, vaihdeavustin, vakionopeudensäädin, Bluetooth-avain ja T-BOX.

Malli 800NK EU5

EURO5 mukainen tyyppihyväksyntä

Hinta: 11990 EUR

Hinta sisältää:
autovero 2740.48 € ja alv 24%
Hintoihin lisätään paikkakuntakohtaiset toimituskulut.

Moottori: Kaksisylinterinen DOCH Nestejäähdytteinen, nelitahti
Moottorin tilavuus: 799cc
Teho: 70 kW / 9250 rpm
Vääntö: 81 Nm / 8000 rpm
Polttoainesäiliö: 15 L
Paino: 231 kg
Istuimen korkeus: 820 mm
Maavara: 150 mm
Maksimi nopeus: 220 km/h
Jousitus:
Edessä: 130 mm KYB, säädettävä.
Takana: 130 mm KYB, säädettävä.
Sytytysjärjestelmä: Bosch ECU 
Ruiskutusjärjestelmä: Bosch EFI
Vaihteisto: 6 vaihdetta
Jarrut: J.Juan
Edessä: Kaksi ø 320 mm leyjarrua ABS
Takana: ø 260 mm levyjarru ABS
Eturengas: 120/60 -17” Maxxis
Takarengas: 180/55-17” Maxxis
Vanteet: 17” Tubeless alumiiniset pinnavanteet
Näyttö: 8 ” MMI
Väri: “Zircon Musta ” ja “Nebula valkoinen”
Polttoaine: Bensiini (98)
Pitkä huoltoväli : Ensihuolto 1000km / Seuraava huoltoväli 15000km tai 12kk
Takuu : Tehdastakuu 3 vuotta – rajoittamaton

CFMOTO 800NK värit

CFMOTO 800NK Moottoripyörä
Valkoinen
CFMOTO 800NK Moottoripyörä
Musta
EDULLINENKESTÄVÄMOOTTORIPYÖRÄ

Moottoripyörä CFMOTO 800NK tekniset tiedot

Tabel on vasakule – paremale liikuv  ☞

Kuvia CFMOTO 800NK:sta

Tärkeää tietää CFMOTO 800NK-moottoripyörästä

Käyttöohje

CFMOTO 800NK Moottoripyörä Static
CFMOTO Suomi

Uuden CFMOTO-ajoneuvon myynti- ja luovutusprosessi sisältää täydellisen ja yksityiskohtaisen ajoneuvon esittelyn sekä käyttöohjeet. Ajoneuvon toimitusprosessin aikana ajoneuvon myyjä suorittaa käyttöopastuksen ja vastaa asiakkaan kysymyksiin. Tämän lisäksi ajoneuvon mukana tulee huolto- ja takuukirja, joka sisältää sekä käyttöohjeet, että huolto-ohjeet. Takuu- ja huoltokirja tulee esittää aina ajoneuvon huollon yhteydessä ja sinne merkitään myös tiedot seuraavasta huollosta. Näin säilyy myös ajoneuvon huoltohistoria.
Omistajan käsikirja CFMOTO 800NK-moottoripyörälle PDF – tulossa pian.

Takuu

CFMOTO 800NK Moottoripyörä Action

Kaikilla CFMOTO-moottoripyörillä on ainutlaatuinen 3 vuoden rajoittamaton tehdastakuu.

Varaosat

CFMOTO on kehittänyt ammattimaista palveluverkostoa Euroopassa yli 15 vuoden ajan. Kaikki CFMOTO-ajoneuvojen varaosat ovat saatavilla osoitteessa www.cfmoto.parts. ONLINE-tilausympäristön lisäksi teknistä tukea ja varaosia on saatavilla kaikissa jälleenmyyjien myymälöissä. 

Scroll to Top

Haluaisitko tietää lisää CFMOTO-ajoneuvosta

Jätä yhteystietosi ja pyyntö, otamme sinuun yhteyttä.