Moottoripyörä 700MT

CFMOTO EURO5

Hinta: 8990 €

CFMOTO 700MT Moottoripyörä

CFMOTO 700MT on uusi lisäys MT-mallistoon. Se korvaa vanhemman 650MT-mallin tarjoten monia päivityksiä ja täysin uuden ulkoasun. Kaikkien MT-mallien tapaan se on suunniteltu pidemmille matkoille. Se tarjoaa mukavan ja ergonomisen ajoasennon, jonka ansiosta pidemmätkään ajomatkat eivät käy raskaiksi.

700MT:n moottori on 693-kuutioinen, nestejäähdytteinen kaksisylinteinen rivimoottori, joka tuottaa tehoa 49 kW ja vääntöä 60 Nm. Aiempaan 650MT-malliin verrattuna kasvaneet voimavarat on yhdistetty myös 700-malliston pakoputkiston optimointiin – eli pakoputkisto on jo vuosien saatossa hyväksi havaittu ja moottoripyörää on kehitetty asiakkaiden palautteen ja tarpeiden perusteella.

Ulkoisesti 700MT on uudistunut täysin. Tyylikkään ulkonäön lisäksi kateosia suunniteltaessa on kiinnitetty huomiota aerodynaamisiin ominaisuuksiin, joten moottoripyörän ajettavuus ja vakaus ovat hyviä, eivätkä katteet muodosta pyörteitä.

Monien muiden CFMOTOn mallien tavoin pyörässä on 5-tuumainen TFT-näyttö, jonka löytää esimerkiksi 450SR-mallista. Näyttö on suunniteltu ajomukavuutta ja helppokäyttöisyyttä ajatellen, joten kaikki tarvitsemasi tiedot ovat suoraan silmien edessä. 700MT:n voi yhdistää CFMOTO Ride -mobiilisovellukseen, joka antaa vieläkin paremman yleisnäkymän moottoripyörän tietoihin, mahdollisuuden ohjelmistopäivityksiin ja paljon muuta. 700MT:n varustukseen kuuluu myös A- ja C-tyyppien USB-pistokkeet, joten voit tarvittaessa ladata älylaitteitasi ajon aikana.

Muiden MT-sarjan moottoripyörien tapaan 700MT on varustettu säädettävällä katelasilla, joka tarjoaa suojaa paitsi tuulelta, myös säältä ja ilmassa lentäviltä roskilta. Käsisuojat tarjoavat vastaavaa suojaa käsille.

700MT:n levyjarrut ovat tehokkaat ja korkealaatuiset, joten ne varmistavat erinomaisen hidastuvuuden. Kuljettajan turvallisuutta parantaa myös ABS-järjestelmä, joka estää renkaiden lukkiutumista esimerkiksi hätäjarrutustilanteessa. Se auttaa säilyttämään moottoripyörän vakauden ja ehkäisee kaatumisia.

LED-valot kuuluvat nykyajoneuvojen varustukseen, eikä CFMOTOlta voi odottaa yhtään vähempää. Täys-LED-valot valaisevat tehokkaasti tiellä ja maastossa. Hyvän valaistuksen lisäksi LED-valot tekevät moottoripyörän helpommaksi havaita, mikä parantaa kuljettajan turvallisuutta erityisesti pimeällä.

Malli 700MT EU5

EURO5 mukainen tyyppihyväksyntä

Hinta: 8990 EUR

Hinta sisältää:
autovero 1836.15 € ja alv 24%

Moottori : Kaksisylinterinen, nestejäähdytteinen
Moottoritilavuus : 693 cc
Sytytys: Bosch EFI ruiskutus- ja sytytysjärjestelmä
Teho : 49 kW / 9000 rpm
Vääntö : 68 Nm / 6500 rpm
Vaihteisto : 6-vaihteinen
Jarrut : Hydrauliset levyjarrut ABS
Pitkä huoltoväli : Ensihuolto 1000km / Seuraava huoltoväli 9000km tai 12kk
Takuu : Tehdastakuu 3 vuotta – rajoittamaton

CFMOTO 700MT Moottoripyörä Lisatarvikkeet
Tulossa pian!
CFMOTO 700MT Moottoripyörä Lisatarvikkeet
Tulossa pian!
CFMOTO 700MT Moottoripyörä Lisatarvikkeet
Tulossa pian!

CFMOTO 700MT värit

CFMOTO 700MT Moottoripyörä
Valkoinen
CFMOTO 700MT Moottoripyörä
Musta
GO WITH THE FLOW

Moottoripyörä CFMOTO 700MT tekniset tiedot

Tabel on vasakule – paremale liikuv  ☞

Kuvia CFMOTO 700MT:sta

Tärkeää tietää CFMOTO 700MT-moottoripyörästä

Käyttöohje

Uuden CFMOTO-ajoneuvon myynti- ja luovutusprosessi sisältää täydellisen ja yksityiskohtaisen ajoneuvon esittelyn sekä käyttöohjeet. Ajoneuvon toimitusprosessin aikana ajoneuvon myyjä suorittaa käyttöopastuksen ja vastaa asiakkaan kysymyksiin. Tämän lisäksi ajoneuvon mukana tulee huolto- ja takuukirja, joka sisältää sekä käyttöohjeet, että huolto-ohjeet. Takuu- ja huoltokirja tulee esittää aina ajoneuvon huollon yhteydessä ja sinne merkitään myös tiedot seuraavasta huollosta. Näin säilyy myös ajoneuvon huoltohistoria.
Omistajan käsikirja CFMOTO 700MT-moottoripyörälle PDF.

Takuu

CFMOTO huolto- ja takuukirja. Takuu 3 vuotta SUOMI

Kaikilla CFMOTO-moottoripyörillä on ainutlaatuinen 3 vuoden rajoittamaton tehdastakuu.

Varaosat

CFMOTO on kehittänyt ammattimaista palveluverkostoa Euroopassa yli 15 vuoden ajan. Kaikki CFMOTO-ajoneuvojen varaosat ovat saatavilla osoitteessa www.cfmoto.parts. ONLINE-tilausympäristön lisäksi teknistä tukea ja varaosia on saatavilla kaikissa jälleenmyyjien myymälöissä. 

Scroll to Top

Haluaisitko tietää lisää CFMOTO-ajoneuvosta

Jätä yhteystietosi ja pyyntö, otamme sinuun yhteyttä.