Moottoripyörä 700CL-X Adventure

CFMOTO EURO5

Hinta 10435 €

CFMOTO 700CL-X Adventure Moottoripyörä

CFMOTO 700CL-X Adventure on viimeisin lisäys CFMOTO CL-X –sarjaan. Verrattuna edellisiin CL-X-malleihin, Adventure soveltuu paremmin offroad-ajoon. Adventure tarjoaa upean ajokokemuksen teillä, mutta tarjoaa vielä vaikuttavamman offroad-kokemuksen.

700CL-X Adventure on saanut vaikutteita retrotyylisistä scrambler-moottoripyöristä. Höystettynä klassisella ilmeellä ja ikonisella, pyöreällä etuvalolla, Adventure tarjoaa upean ajokokemuksen ja kerää ihailevia katseita ohi kiitäessään. Ylöspäin kaartava ohjaustanko korkeine kädensijoineen antaa hyvän ajoasennon, joka soveltuu myös pitkille matkoille. Se sallii ajamisen myös seisten, mikä on usein tarpeen offroad-tyyppisessä ajoympäristössä, vähentäen näin töyssyjen vaikutusta kehoon. Pyörän takaosassa on kädensija mahdollista matkustajaa varten.

700CL-X Adventuressa on tehokas 700 cc:n rivisylinterinen, vesijäähdytteinen moottori, jonka huippunopeus on 170 km/h. Moottori tuottaa 55 kW tehoa ja 68 Nm vääntöä. 700CL-X -sarja on tarkoitettu hieman kokeneemmille kuljettajille. Tehokas moottori yhdistettynä kevyeen korimalliin ei välttämättä sovellu parhaiten aloittelijalle.

700CL-X:ssä runkorakenne on klassinen, mutta se on varustettu moderneilla, huippuluokan mukavuusominaisuuksilla. Valittavana on 2 ajotilaa, joten kuljettaja voi mukauttaa ajokokemuksen mieleisekseen. “Economic“-ajotila tarjoaa mukavan ajokokemuksen hänelle, joka haluaa ihailla maisemia ja nauttia ajosta. Se parantaa polttoainetaloutta ja tarjoaa pidemmän ajomatkan. “Sport“-tilan avulla kuljettaja voi koetella rajoja. Se parantaa moottorin suorituskykyä ja rajoittaa siten polttoainetaloutta. Moottoripyörä on varustettu myös vakionopeudensäätimellä, joka mahdollistaa nopeuden valinnan jopa 120 km/h asti.

Ikoninen pyöreä ajovalo sisältää älykkään ajovalojen säätöjärjestelmän. Se säätä valojen kirkkaustasoja automaattisesti ympäristön mukaan. Olipa ulkona pimeää tai ajoitpa tunnelin läpi, järjestelmä lisää ajovalojen kirkkautta valaisemaan tietä paremmin ja tarjoamaan turvallisemman ajokokemuksen.

700CL-X Adventure on varustettu korkealaatuisilla Pirellin renkailla. Käytöstä riippuen Pirellin renkaat kestävät keskimäärin yli 5 vuotta. Muihin 700CL-X-malleihin verrattuna Adventuressa on leveämmät renkaat, jotka tarjoavat paremman pidon niin tiellä, kuin maastossakin. Adventure-mallin välys on 10 mm korkeampi kuin 700CL-X Heritagessa ja etulokasuoja on sijoitettu korkeammalle estämään mudan kerääntyminen lokasuojan ja renkaan väliin.

CFMOTO-sovellus on yhdistettävissä pyörän ajotietokoneeseen, jolloin se tarjoaa kuljettajalle tietoa ajetuista ajoista sekä polttoainetasoista.

Malli 700CL-X Adventure

EURO5 mukainen tyyppihyväksyntä

Hinta 10435 EUR

Moottori : DOHC kaksisylinterinen, 4-tahti, nestejäähdytteinen, 
Moottoritilavuus : 693cc
Sytytysjärjestelmä : Bosch ECU sytytysjärjestelmä
Teho : 55 kW/8500 rpm
Vääntö : 68 N·m/7000 rpm
Vaihteisto : 6-vaihteinen
Jarrut : ABS-hydrauliset levyjarrut

700CL-X Adventure on luotu seikkailijoille. Pyörän nimessä oleva ”CL” edustaa sanaa ”classic”, joka kuvaa täydellisesti CL-X-sarjan runkoa. ”X” merkitsee loputtomia mahdollisuuksia, joita tämä pyörä kuljettajalleen tarjoaa.

Adventure –malli on saatavilla yhdessä värissä. Ihailevia katseita keräävä sininen väri korostaa pyörän kauniita, pehmeitä muotoja. Sen kullansävyinen etujousitus antaa moottoripyörälle kauniin yksityiskohdan.

CFMOTO 700CL-X Adventure värit

CFMOTO 700CL-X Adventure Moottoripyörä
Sininen
EDULLINENKESTÄVÄMOOTTORIPYÖRÄ

Moottoripyörä CFMOTO 700CL-X Adventure tekniset tiedot

Taulukkoa voidaan siirtää oikealle ja vasemmalle  ☞

Kuvia CFMOTO 700CL-X Adventure:sta

Tärkeää tietää CFMOTO 700CL-X Adventure-moottoripyörästä

Käyttöohje

Uuden CFMOTO-ajoneuvon myynti- ja luovutusprosessi sisältää täydellisen ja yksityiskohtaisen ajoneuvon esittelyn sekä käyttöohjeet. Ajoneuvon toimitusprosessin aikana ajoneuvon myyjä suorittaa käyttöopastuksen ja vastaa asiakkaan kysymyksiin. Tämän lisäksi ajoneuvon mukana tulee huolto- ja takuukirja, joka sisältää sekä käyttöohjeet, että huolto-ohjeet. Takuu- ja huoltokirja tulee esittää aina ajoneuvon huollon yhteydessä ja sinne merkitään myös tiedot seuraavasta huollosta. Näin säilyy myös ajoneuvon huoltohistoria.
Omistajan käsikirja CFMOTO 700CL-X Adventure-moottoripyörälle PDF. (Coming soon)

Takuu

CFMOTO huolto- ja takuukirja. Takuu 3 vuotta SUOMI

Kaikilla CFMOTO-moottoripyörillä on ainutlaatuinen 3 vuoden rajoittamaton tehdastakuu.

Varaosat

CFMOTO on kehittänyt ammattimaista palveluverkostoa Euroopassa yli 15 vuoden ajan. Kaikki CFMOTO-ajoneuvojen varaosat ovat saatavilla osoitteessa www.parts.rothworkmotors.fi  ONLINE-tilausympäristön lisäksi teknistä tukea ja varaosia on saatavilla kaikissa jälleenmyyjien myymälöissä. Moottoripyörien myynti- ja huoltopalveluverkostoa tukee Rothwork Motors Oy.

Scroll to Top

Haluaisitko tietää lisää CFMOTO-ajoneuvosta

Jätä yhteystietosi ja pyyntö, otamme sinuun yhteyttä.