Moottoripyörä 700CL-X Adventure

CFMOTO EURO5

Hinta: 10590 €

CFMOTO 700CL-X Adventure Moottoripyörä

CFMOTO 700CL-X Adventure on uusin tulokas CFMOTO CL-X –sarjaan. Verrattuna aiempiin  CL-X-malleihin, sen  ominaisuudet soveltuvat erinomaisesti offroad-ajoon. Adventurella ajaminen maanteillä on upeaa, mutta vielä vaikuttavamman kokemuksen ajamisesta saa offroad.

700CL-X Adventure on saanut vaikutteita retrotyylisistä scrambler-moottoripyöristä. Lisättynä klassisella ilmeellä ja ikonisella, pyöreällä etuvalolla, Adventure tarjoaa upean ajokokemuksen ja kerää ihailevia katseita ohi kiitäessään. Ylöspäin kaartava ohjaustanko korkeine kädensijoineen takaavat hyvän ajoasennon, joka soveltuu myös pitkille matkoille. Asento mahdollista ajamisen myös seisten, keventäen näin töyssyjen vaikutusta kehoon, mikä on usein tarpeen offroad-tyyppisessä ajossa. Pyörän takaosassa on kädensija matkustajalle.

700CL-X Adventuressa on tehokas 700 cc:n kaksisylinterinen, 4-tahtinen vesijäähdytteinen moottori, jonka huippunopeus on 170 km/h. Moottori tuottaa 55 kW tehoa ja 68 Nm vääntöä. 700CL-X -sarja on suunniteltu kokeneille ja haastavien reittien motoristeille. Aloittelevalle motoristille tehokas moottoriyhdistettynä kevyeen korimalliin, voi olla liian vaativa yhdistelmä.

700CL-X:ssä runkorakenne on klassinen, mutta se on varustettu moderneilla, huippuluokan minaisuuksilla jotka lisävät ajamisen miellyttävyttä. Valittavana on 2 ajotilaa, joista kuljettaja voi valita ajokokemuksen mieleisekseen. “Economic“-ajotila tarjoaa mukavan ajokokemuksen hänelle, joka haluaa ihailla maisemia ja nauttia leppoisesta ajosta. Se parantaa polttoainetaloutta ja tarjoaa pidemmän yhtämittaisen ajomatkan. “Sport“-tilan avulla kuljettaja voi testata rajojaan. Tämä ajotilaa parantaa moottorin suorituskykyä ja rajoittaa siten polttoainetaloutta. Moottoripyörä on varustettu myös vakionopeudensäätimellä, joka mahdollistaa nopeuden valinnan jopa 120 km/h asti.

Klassinen pyöreä ajovalo sisältää älykkään ajovalojen säätöjärjestelmän. Se säätä valojen kirkkaustasoja automaattisesti ympäristön mukaan. Ajaessasi pimeässä tai esim. tunnelin läpi, järjestelmä säätää ajovalojen kirkkautta lisäten näin näkyvyyttä ja parantaen ajoturvallisuutta. 

700CL-X Adventure on varustettu korkealaatuisilla Pirellin renkailla. Käytöstä riippuen Pirellin renkaat kestävät keskimäärin yli 5 vuotta. Muihin 700CL-X-malleihin verrattuna Adventuren renkaat ovat leveämmät, jolloin pito on parempi niin tiellä, kuin maastossa. Adventure-mallin välys on 10 mm korkeampi kuin 700CL-X Heritagessa ja etulokasuoja on sijoitettu korkeammalle, jotta se estää mudan kerääntymistä lokasuojan ja renkaan väliin.

CFMOTO-sovellus on yhdistettävissä pyörän ajotietokoneeseen, jolloin kuljettaja saa tietoa ajetusta matkasta sekä polttoainetasoista.

Malli 700CL-X Adventure

EURO5 mukainen tyyppihyväksyntä

Hinta 10590 EUR

Hinta sisältää:
autovero 2172.92 € ja alv 24%

Moottori : DOHC kaksisylinterinen, 4-tahti, nestejäähdytteinen, 
Moottoritilavuus : 693cc
Sytytysjärjestelmä : Bosch ECU sytytysjärjestelmä
Teho : 55 kW/8500 rpm
Vääntö : 68 N·m/7000 rpm
Vaihteisto : 6-vaihteinen
Jarrut : ABS-hydrauliset levyjarrut
Pitkä huoltoväli : Ensihuolto 1000km / Seuraava huoltoväli 9000km tai 12kk
Takuu : Tehdastakuu 3 vuotta – rajoittamaton

700CL-X Adventure on luotu seikkailijoille. Pyörän nimessä oleva ”CL” edustaa sanaa ”classic”, joka kuvaa täydellisesti CL-X-sarjan runkoa. ”X” merkitsee loputtomia mahdollisuuksia, joita tämä pyörä kuljettajalleen tarjoaa.

Adventure –mallin väri on sininen. Ihailevia katseita keräävä sininen väri korostaa pyörän kauniita, pehmeitä muotoja ja kullansävyinen etujousitus  moottoripyörässä on kaunis yksityiskohta.

CFMOTO 700CL-X Moottoripyörä Lisatarvikkeet
399€
CFMOTO 700CL-X Moottoripyörä Lisatarvikkeet
499€ ( 1 laukku )

CFMOTO 700CL-X Adventure väri

CFMOTO 700CL-X Adventure Moottoripyörä
Sininen
EDULLINENKESTÄVÄMOOTTORIPYÖRÄ

Moottoripyörä CFMOTO 700CL-X Adventure tekniset tiedot

Taulukkoa voidaan siirtää oikealle ja vasemmalle  ☞

Kuvia CFMOTO 700CL-X Adventure:sta

Tärkeää tietää CFMOTO 700CL-X Adventure-moottoripyörästä

Käyttöohje

Uuden CFMOTO-ajoneuvon myynti- ja luovutusprosessi sisältää täydellisen ja yksityiskohtaisen ajoneuvon esittelyn sekä käyttöohjeet. Ajoneuvon toimitusprosessin aikana ajoneuvon myyjä suorittaa käyttöopastuksen ja vastaa asiakkaan kysymyksiin. Tämän lisäksi ajoneuvon mukana tulee huolto- ja takuukirja, joka sisältää sekä käyttöohjeet, että huolto-ohjeet. Takuu- ja huoltokirja tulee esittää aina ajoneuvon huollon yhteydessä ja sinne merkitään myös tiedot seuraavasta huollosta. Näin säilyy myös ajoneuvon huoltohistoria.
Omistajan käsikirja CFMOTO 700CL-X Adventure-moottoripyörälle PDF. (Coming soon)

Takuu

CFMOTO huolto- ja takuukirja. Takuu 3 vuotta SUOMI

Kaikilla CFMOTO-moottoripyörillä on ainutlaatuinen 3 vuoden rajoittamaton tehdastakuu.

Varaosat

CFMOTO on kehittänyt ammattimaista palveluverkostoa Euroopassa yli 15 vuoden ajan. Kaikki CFMOTO-ajoneuvojen varaosat ovat saatavilla osoitteessa www.cfmoto.parts. ONLINE-tilausympäristön lisäksi teknistä tukea ja varaosia on saatavilla kaikissa jälleenmyyjien myymälöissä. 

Scroll to Top

Haluaisitko tietää lisää CFMOTO-ajoneuvosta

Jätä yhteystietosi ja pyyntö, otamme sinuun yhteyttä.