Moottoripyörä 450SR

CFMOTO EURO5

Hinta 7590 €

CFMOTO 450SR Moottoripyörä

CFMOTO 450SR on CFMOTO:n upouusi, keskimoottorinen luomus, joka on optimaalinen yhdistelmä nopeutta ja painoa. 450SR on urheilupyörä, joka soveltuu aloittelijoille, muttei tuota suorituskyvyllään pettymystä kokeneemmillekaan kuskeille.

450SR suunniteltiin täyttämään markkinarako. 300SR –malli on erinomainen vaihtoehto aloittelevalle kuskille, mutta se ei välttämättä täytä kokeneemman kuskin odotuksia. Toisaalta, 650GT on erinomainen ja suorituskykyinen vaihtoehto kokeneille kuskeille, mutta ollessaan GT –malli, se ei ole optimaalinen kilpapyörä. Tästä syystä loimme 450SR:n, jolloin poistimme tarpeen valita suorituskyvyn ja mukavuuden välillä. 450SR on tehokas kilpapyörä mutta se soveltuu hyvin jokapäiväiseen ajoon mukavuutensa ansiosta.

CFMOTO 450SR:ssä on hyvin suorituskykyinen 450 cm3:n rivisylinterinen, vesijäähdytteinen moottori, joka tuottaa 34,5 kW tehoa ja 39,3 Nm vääntöä. Se kiihtyy 0-100 km/h alle 5 sekunnissa huippunopeuden ollessa 180 km/h. Se painaa vain 179 kg ja tarjoaa erinomaisen suorituskyvyn. Kevyen painonsa ja ketteryytensä ansiosta se kaartaa mutkat vaivattomasti, säilyttäen tasapainon. Sen moottori on sijoitettu pyörän painopisteeseen, jolloin se kääntyy paremmin ja kokonaistärinä vähenee.

CFMOTO 450SR:n runko on saanut vaikutteita superautoista. Satojen aerodynaamisten simulaatioiden pohjalta insinöörimme ovat luoneet mestariteoksen, joka halkoo ilmavirtaa sulavalinjaisen ja virtaviivaisen rungon ansiosta. Pyörän sileät reunat estävät tuulipyörteen muodostumisen, lisäten näin yleistä suorituskykyä ja käsiteltävyyttä.

450SR ei ole pelkästään huippu kilpapyörä, vaan se tarjoaa myös mukavuutta, tehden siitä erinomaisesti päivittäiseen ajoon soveltuvan ajoneuvon. Sen ergonominen istuin ja korkealle sijoitetut polkimet varmistavat hyvän ryhdin jopa pitkillä ajomatkoilla. Kapea, paksulla tekonahkalla verhoiltu istuin tarjoaa hyvän ja mukavan ajokokemuksen.

CFMOTO 450SR on varustettu USB A- ja USB C -latausporteilla. Niiden avulla voit ladata mobiililaitteitasi liikkeellä ollessasi, jolloin voit kuunnella suosikkimusiikkiasi ilman, että sinun tarvitsee huolehtia akun loppumisesta. Moottoripyörän näyttö on selkeä ja helppolukuinen ja siinä on vaihteen vaihto-opastin, jolla varmistat ettet kuluta vaihteistoa turhaan. Valikkoa, suuntavilkkuja ja äänitorvea on helppo käyttää peukalolla. Lisäksi käytössäsi on CFMOTO –sovellus, jonka avulla voit suunnitella matkoja, seurata statistiikkaa ajoistasi sekä saada tietoa moottoripyörästäsi.

Malli 450SR

EURO5 mukainen tyyppihyväksyntä

Hinta 7590 EUR

Hinta sisältää:
autovero 1364.51 € ja alv 24%
Hintoihin lisätään paikkakuntakohtaiset toimituskulut.

Moottori : Kaksisylinterinen, nestejäähdytteinen
Moottoritilavuus : 449.5 cc
Sytytys: Bosch EFI ruiskutus- ja sytytysjärjestelmä
Teho : 34.5 kW / 10000 rpm
Vääntö : 39.3 Nm / 7750 rpm
Vaihteisto : 6-vaihteinen
Jarrut : Hydrauliset levyjarrut ABS
Pitkä huoltoväli : Ensihuolto 500km / Seuraava huoltoväli 5000km tai 12kk
Takuu : Tehdastakuu 3 vuotta – rajoittamaton

CFMOTO 450SR on erinomainen valinta riippumatta siitä, ajatko pyörällä työmatkoja tai kilparadalla. Se on käyttäjäystävällinen, mutta tarjoaa kuljettajalleen myös ammattimaista tehoa ja soveltuu täydellisesti henkilölle, joka haluaa piristää päivittäisiä rutiinejaan ja pitää hauskaa.

450SR on saatavilla kahdessa värissä. Mustana punaisilla yksityiskohdilla, antaen pyörälle järeämmän ja agressiivisemman ilmeen, tai valkoisena sinisillä yksityiskohdilla, antaen pyörälle pehmeämmän ilmeen, joka on upea yhdistelmä ottaen huomioon pyörän virtaviivaisen rungon.

CFMOTO 450SR värit

CFMOTO 450SR Moottoripyörä
Musta
CFMOTO 450SR Moottoripyörä
Valkoinen
EDULLINENKESTÄVÄMOOTTORIPYÖRÄ

Moottoripyörä CFMOTO 450SR tekniset tiedot

Taulukkoa voidaan siirtää oikealle ja vasemmalle   ☞

Kuvia CFMOTO 450SR:sta

Tärkeää tietää CFMOTO 450SR -moottoripyörästä

Käyttöohje

Uuden CFMOTO-ajoneuvon myynti- ja luovutusprosessi sisältää täydellisen ja yksityiskohtaisen ajoneuvon esittelyn sekä käyttöohjeet. Ajoneuvon toimitusprosessin aikana ajoneuvon myyjä suorittaa käyttöopastuksen ja vastaa asiakkaan kysymyksiin. Tämän lisäksi ajoneuvon mukana tulee huolto- ja takuukirja, joka sisältää sekä käyttöohjeet, että huolto-ohjeet. Takuu- ja huoltokirja tulee esittää aina ajoneuvon huollon yhteydessä ja sinne merkitään myös tiedot seuraavasta huollosta. Näin säilyy myös ajoneuvon huoltohistoria.
Omistajan käsikirja CFMOTO 450SR -moottoripyörälle PDF 

Takuu

CFMOTO huolto- ja takuukirja. Takuu 3 vuotta SUOMI

Kaikilla CFMOTO-moottoripyörillä on ainutlaatuinen 3 vuoden rajoittamaton tehdastakuu.

Varaosat

CFMOTO on kehittänyt ammattimaista palveluverkostoa Euroopassa yli 15 vuoden ajan. Kaikki CFMOTO-ajoneuvojen varaosat ovat saatavilla osoitteessa www.cfmoto.parts. ONLINE-tilausympäristön lisäksi teknistä tukea ja varaosia on saatavilla kaikissa jälleenmyyjien myymälöissä. 

Scroll to Top

Haluaisitko tietää lisää CFMOTO-ajoneuvosta

Jätä yhteystietosi ja pyyntö, otamme sinuun yhteyttä.