Moottoripyörä 450NK

CFMOTO EURO5

Hinta: 7690 €

Saapuu Maaliskuun lopussa

CFMOTO 450NK Moottoripyörä

CFMOTO 450NK on NK-malliston uusi lisäys, alemman keskiluokan nakupyörä. Nakupyörät ovat Euroopassa suosituin pyörätyyppi, ja lisäämällä mallistoon 450-kuutioisen ja A2-yhteensopivan moottorilla varustetun mallin, tarjoamme erinomaisen ominaisuuksien yhdistelmän niin aloittelijoille kuin kokeneille kuljettajille. 800NK:n ensimmäisen vuoden menestyksen jälkeen voimme sanoa, että nakupyörien suosio ei ole katoamassa minnekään, päinvastoin!

450NK:n moottori on jo saanut näyttää kyntensä 450SR-mallissa ja nyt sen käyttöä laajennetaan muihin mallisarjoihin. 450NK:n muotokieli on NK-sarjalle tyypillinen. Sitä voi pitää aggressiivisena ja rohkeana, sillä se yhdistää sulavat yleismuodot tyylikkäisiin aerodynaamisiin yksityiskohtiin. Se on saatavilla kolmessa huomiota herättävässä, upeassa värissä.

Moottori on 450SR-mallista tuttu; myös 450NK:n voimanlähde on 34,5-kilowattinen nestejäähdytteinen kaksisylinterinen rivimoottori, jonka voimin pyörä saavuttaa 100 km/h nopeuden alle 5 sekunnissa. Koska sen huippunopeus on 180 km/h, tällä moottoripyörällä ei ole ongelmia vuoristossa tai moottoriteillä. 270-asteisen kampiakselin kulman ansiosta moottori muistuttaa luonteeltaan ja ääneltään V2-moottoria. 450NK:n polttoainesäiliö on 14-litrainen, joten tankillisella voi ajaa yli 300 kilometrin matkan.

Tehon lisäksi 450NK tarjoaa myös vakautta ja ketterää ajettavuutta. Sen paino on vain 165 kiloa, joten sitä voi heitellä helposti tiukkoihin mutkiin. 450NK:n varustukseen kuuluu myös sutimisenesto (TCS), joka parantaa turvallisuutta liukkailla teillä tai liukkaissa olosuhteissa estämällä renkaiden pidon irtoamista.

5-tuumainen TFT on asennettu suoraan kuljettajan eteen, joten se tarjoaa hyvän yleiskuvan moottoripyörän tiedoista. Sen voi myös yhdistää CFMOTO Ride -mobiilisovellukseen, josta näkee tietoa edellisistä ajokerroista sekä paljon muuta. Näyttöön on myös sisäänrakennettu Motoplay-ominaisuudet. Moottoripyörässä on tyypin A ja tyypin C latauspistokkeet siltä varalta, että sinun tarvitsee ladata puhelinta tai muita laitteita.

Tehokkaat levyjarrut yhdistettynä ABS-järjestelmään takaavat nopean ja turvallisen pysähtymisen lyhyellä matkalla. 450NK on myös suunniteltu pidempiä ajomatkoja ajatellen – mukava ja ergonominen ajoasento ei käy raskaaksi kuljettajalle.

Malli 450NK EU5

EURO5 mukainen tyyppihyväksyntä

Hinta: 7690 EUR

Hinta sisältää:
1383.16 € ja alv 24%

450NK on täynnä asennetta. Edistynyt teknologia yhdistettynä huippuluokan mukavuusominaisuuksiin ovat seikkoja, jotka muodostavat täydellisen moottoripyörän.

450NK on saatavilla kolmessa värissä – Nebula Black on muusta CFMOTO-mallistosta tunnettu musta väri, joka sopii hyvin kaikkeen. Valkoinen Nebula White tuo peliin kontrastia ja sitä voi kuvata hyvin tasapainoiseksi yhdistelmäksi. Sininen Zephyr Blue -väri on ulospäinsuuntautunut ja houkutteleva. Tämä väritys kääntää varmasti katseet, missä tahansa pyörällä ajaakin.

Moottori : Kaksisylinterinen, nestejäähdytteinen
Moottoritilavuus : 449 cc
Sytytys: Bosch EFI ruiskutus- ja sytytysjärjestelmä
Teho : 32.5 kW / 9000 rpm
Vääntö : 42 Nm / 6250 rpm
Vaihteisto : 6-vaihteinen
Jarrut : Hydrauliset levyjarrut ABS
Pitkä huoltoväli : Ensihuolto 500km / Seuraava huoltoväli 5000km tai 12kk
Takuu : Tehdastakuu 3 vuotta – rajoittamaton

CFMOTO 450NK värit

CFMOTO 450NK Moottoripyörä
Valkoinen
CFMOTO 450NK Moottoripyörä
Musta
CFMOTO 450NK Moottoripyörä
Sininen
CUTTHE EDGE

Moottoripyörä CFMOTO 450NK tekniset tiedot

Tabel on vasakule – paremale liikuv  ☞

Kuvia CFMOTO 450NK:sta

Tärkeää tietää CFMOTO 450NK-moottoripyörästä

Käyttöohje

Uuden CFMOTO-ajoneuvon myynti- ja luovutusprosessi sisältää täydellisen ja yksityiskohtaisen ajoneuvon esittelyn sekä käyttöohjeet. Ajoneuvon toimitusprosessin aikana ajoneuvon myyjä suorittaa käyttöopastuksen ja vastaa asiakkaan kysymyksiin. Tämän lisäksi ajoneuvon mukana tulee huolto- ja takuukirja, joka sisältää sekä käyttöohjeet, että huolto-ohjeet. Takuu- ja huoltokirja tulee esittää aina ajoneuvon huollon yhteydessä ja sinne merkitään myös tiedot seuraavasta huollosta. Näin säilyy myös ajoneuvon huoltohistoria.
Omistajan käsikirja CFMOTO 450NK-moottoripyörälle PDF

Takuu

CFMOTO huolto- ja takuukirja. Takuu 3 vuotta SUOMI

Kaikilla CFMOTO-moottoripyörillä on ainutlaatuinen 3 vuoden rajoittamaton tehdastakuu.

Varaosat

CFMOTO on kehittänyt ammattimaista palveluverkostoa Euroopassa yli 15 vuoden ajan. Kaikki CFMOTO-ajoneuvojen varaosat ovat saatavilla osoitteessa www.cfmoto.parts. ONLINE-tilausympäristön lisäksi teknistä tukea ja varaosia on saatavilla kaikissa jälleenmyyjien myymälöissä. 

Scroll to Top

Haluaisitko tietää lisää CFMOTO-ajoneuvosta

Jätä yhteystietosi ja pyyntö, otamme sinuun yhteyttä.