Moottoripyörä 450MT

CFMOTO EURO5

Hinta: 8690 €

Saapuu Toukokuun lopussa

CFMOTO 450MT Moottoripyörä

CFMOTO 450MT on uusi lisäys tunnettuun MT-sarjaan. Moottoripyörä tarjoaa kaiken, mistä MT-sarja on tullut tutuksi. MT tulee sanoista Multifunctional Touring, eli monitoimimatkapyörä, mikä tarkoittaa, että tämä moottoripyörä on erinomainen valita sekä katu- että maastoajoon. 450MT:n avulla pääset pois kaupungista ja tuot elämääsi vapautta. Tämä on iskutilavuudeltaan MT-malliston pienin moottoripyörä, joten se tekee seikkailupyöristä entistäkin helpommin lähestyttäviä aloittelijoille.

450MT sopii täydellisesti A2-luokkaan, joten se on ihanteellinen aloittelijoille, mutta tarjoaa hienoja seikkailuja myös kokeneemmille kuljettajille. Sen voimanlähteenä toimii 449,5-kuutioinen moottori, joka tuottaa 32,5 kilowatin tehon ja 44 newtonmetrin väännön. Kaksisylinterinen nestejäähdytteinen moottori tarjoaa pehmeää voimaa laajalla kierrosalueella.

Moottoripyörän ulkonäön on suunnitellut KISKA, eräiden maailman suurimpien brändien kanssa työskentelevä suunnittelutoiminto, joka auttaa suunnittelemaan eräitä CFMOTOn moottoripyörämalleja. MT:lle on annettu tuore ulkoasu, joka kertoo, että 450MT on suunniteltu käyttöön maastossa kuin maastossa.

Ensisilmäyksellä saatat saada vaikutelman, että kyseessä on painava matkapyörä, mutta todellisuudessa tämä ei pidä paikkaansa. 450MT painaa vain 175 kiloa, joten se on luokassaan hyvin kevyt, mikä tekee siitä helpon hallita ja ketterän kaikissa tilanteissa. Uusi, erittäin kestävä runko tarjoaa pehmeää ja vakaata ajettavuutta erityisesti nopeassa ajossa.

Koska 450MT on suunniteltu pitkille matkoille ja tarjoamaan hyviä maastoajo-ominaisuuksia, on se myös hyvin mukava. Sen mahdollistaa maastoajossa erinomainen säädettävä KYB-jousitus, jonka joustomatka on 200 mm. Jousitus parantaa ajokokemusta nielemällä ja suodattamalla maaston epätasaisuudet ongelmitta.

CFMOTO 450MT -mallissa käytetään edessä 21-tuumaista ja takana 18-tuumaista pinnavannetta. Vanteille on asennettu laadukkaat maastorenkaat, jotka tarjoavat hyvää suorituskykyä monenlaisella ajoalustalla. 450MT on suunniteltu ergonomiseksi myös seisten ajettaessa ja se mahdollistaa ajamisen seisten pitkään väsyttämättä kuljettajaa.

Vakiovarusteiden listalta löytyy säädettävä tuulilasi, joka suojaa kuljettajaa sekä parantaa aerodynamiikkaa. Istuin ja ohjaustanko ovat säädettävissä, mikä mahdollistaa mukauttamisen kuljettajan toiveiden mukaisesti. 450MT:n varustukseen kuuluu ABS-jarrujen lisäksi TCS-sutimisenesto, joka on haluttaessa sammutettavissa. Monien muiden CFMOTO-moottoripyörien tapaan mittaristo on 5-tuumainen TFT, johon on sisäänrakennettu Motoplay-ominaisuudet ja jonka voi yhdistää CFMOTO Ride -sovellukseen.

Malli 450MT EU5

EURO5 mukainen tyyppihyväksyntä

Hinta: 8690 EUR

Hinta sisältää:
autovero 1569.44 € ja alv 24%

CFMOTO 450MT on saatavilla kahdessa värissä – Zephyr on huomiota herättävämpi väriyhdistelmä, joka seurailee pyörän linjoja ja piirteitä. Harmaa Tundra tarjoaa rennompaa ja huomaamattomampaa tyyliä ja sen neutraalit sävyt sopivat yhteen minkä tahansa värin kanssa.

Moottori : Kaksisylinterinen, nestejäähdytteinen
Moottoritilavuus : 449 cc
Sytytys: Bosch EFI ruiskutus- ja sytytysjärjestelmä
Teho : 31 kW / 8500 rpm
Vääntö : 44 Nm / 6250 rpm
Vaihteisto : 6-vaihteinen
Jarrut : Hydrauliset levyjarrut ABS
Pitkä huoltoväli : Ensihuolto 500km / Seuraava huoltoväli 5000km tai 12kk
Takuu : Tehdastakuu 3 vuotta – rajoittamaton

CFMOTO 450MT värit

CFMOTO 450MT Moottoripyörä
Sininen
CFMOTO 450MT Moottoripyörä
Musta
EDULLINENKESTÄVÄ MOOTTORIPYÖRÄ

Moottoripyörä CFMOTO 450MT tekniset tiedot

Tabel on vasakule – paremale liikuv  ☞

Kuvia CFMOTO 450MT:sta

Tärkeää tietää CFMOTO 450MT-moottoripyörästä

Käyttöohje

Uuden CFMOTO-ajoneuvon myynti- ja luovutusprosessi sisältää täydellisen ja yksityiskohtaisen ajoneuvon esittelyn sekä käyttöohjeet. Ajoneuvon toimitusprosessin aikana ajoneuvon myyjä suorittaa käyttöopastuksen ja vastaa asiakkaan kysymyksiin. Tämän lisäksi ajoneuvon mukana tulee huolto- ja takuukirja, joka sisältää sekä käyttöohjeet, että huolto-ohjeet. Takuu- ja huoltokirja tulee esittää aina ajoneuvon huollon yhteydessä ja sinne merkitään myös tiedot seuraavasta huollosta. Näin säilyy myös ajoneuvon huoltohistoria.
Omistajan käsikirja CFMOTO 450MT-moottoripyörälle PDF

Takuu

CFMOTO huolto- ja takuukirja. Takuu 3 vuotta SUOMI

Kaikilla CFMOTO-moottoripyörillä on ainutlaatuinen 3 vuoden rajoittamaton tehdastakuu.

Varaosat

CFMOTO on kehittänyt ammattimaista palveluverkostoa Euroopassa yli 15 vuoden ajan. Kaikki CFMOTO-ajoneuvojen varaosat ovat saatavilla osoitteessa www.cfmoto.parts. ONLINE-tilausympäristön lisäksi teknistä tukea ja varaosia on saatavilla kaikissa jälleenmyyjien myymälöissä. 

Scroll to Top

Haluaisitko tietää lisää CFMOTO-ajoneuvosta

Jätä yhteystietosi ja pyyntö, otamme sinuun yhteyttä.