Moottoripyörä 450CL-C

CFMOTO EURO5

Hinta: 8290 €

CFMOTO 450CL-C Moottoripyörä

Uusin lisäys CFMOTO-mallistoon on täällä. 450CL-C on klassisen tyylin ja mainion modernin suorituskyvyn yhdistävä cruiser-tyyppinen moottoripyörä. 450-kuutioisen moottorin ansiosta se on mainio valinta aloittelijoille, mutta tarjoaa siitä huolimatta jännittävää ajokokemusta kuljettajille, joilla on takanaan useita ajokausia. 450SR:n menestys on osoittanut, että 450-kuutioiset moottorit ovat ihanteellisia suurelle osalle kuljettajia. Tämän vuoksi CFMOTO onkin päättänyt laajentaa 450-mallistoaaan – 450CL-C tuo CFMOTO-mallistoon jotain aivan uutta.

”CL” tulee sanasta ”Classic”, joka kuvaa cruiser-tyyppisen pyörän yleistä ulkoasua. ”C”:n merkitys on ”Cruiser”.  Erittäin matala istuinkorkeus on tälle moottoripyörälle tyypillinen ominaisuus. Matalan istuimen syy ei ole ainoastaan ulkonäössä, vaan se tarjoaa myös oivallista mukavuutta lämpimien kesäpäivien pitkille ajoretkille.

TEHOKASTA MUKAVUUTTA
CFMOTO 450CL-C edustaa suorituskyvyltään keskiluokkaa. Sen voimanlähde on kaksisylinterinen DOHC-moottori, jonka iskutilavuus on 450 cm3. Se tarjoaa erinomaista suorituskykyä ja ajokokemusta kaikentyyppisille kuljettajille.  Maksimiteholtaan 34,5-kilowattinen moottori on kehitetty yhteistyössä alan tunnetuimpiin valmistajiin kuuluvan KTM:n kanssa. Cruiser-tyyppisille moottoripyörille tyypillistä on voimakas alakierrosalue ja 450CL-C tarjoaakin erittäin hyvää käytännön suorituskykyä erityisesti kiihdytys- ja ohitustilanteissa.KLASSINEN, MUTTA MODERNI
450CL-C:n ulkonäköön on otettu vaikutteita brittiläisistä cruiser-moottoripyöristä, joissa nähdään samanlaisia pehmeitä linjoja. Värivaihtoehtoja on kaksi – punainen ja musta – joissa tankki on maalattu kiiltävällä metallivärillä, joka kääntää ohikulkijoiden katseet. Pakoputket on maalattu mattamustaksi, mikä tekee ulkonäöstä tyylikkään. Retrotyylinen nahkapäällysteinen istuin on runsaasti pehmustettu, joten se tarjoaa erinomaista mukavuutta pidemmillekin ajoretkille. Istuin on myös vedenpitävä ja helppo puhdistaa.

TURVALLISUUS ENSIN
Klassisesta retrotyylistä huolimatta 450 CL-C on täynnä ajokokemusta parantavaa modernia tekniikkaa. Sen varustukseen kuuluu esimerkiksi luistonestojärjestelmä, joka tuo turvallisuutta ajettaessa heikoissa olosuhteissa estämällä takarenkaan liiallista sutimista. Pyörä on varustettu myös ABS-jarruin. Niiden ansiosta jarrutusmatka on lyhyempi ja johdonmukaisempi jopa märillä pinnoilla. Yhdistettynä halkaisijaltaan 320-milliseen etujarrulevyyn ja nelimäntäiseen radiaalijarrusatulaan ABS tarjoaa optimaalista jarrujen suorituskykyä kaikissa tilanteissa.

ÄLYKÄS
Turvallisuusominaisuuksia vastaavasti tämän tyyliltään klassisen moottoripyörän mukavuusominaisuuksia ei tule aliarvioida. Sen tyylikäs kolmituumainen TFT-näyttö tarjoaa yleiskatsauksen moottoripyörän ajonopeuteen, valittuun vaihteeseen yms. T-BOX:n avulla moottoripyörän voi yhdistää mobiililaitteeseen, jonka avulla saa pääsyn suureen valikoimaan tilastoja sekä muita tietoja. CFMOTO RIDE -sovellus mahdollistaa suurimman ajonopeuden ja ajomatkan tilastojen tarkastelun lisäksi päivitysten asentamisen sekä jopa MotoPlay-toimintojen käytön.

Malli 450CL-C

EURO5 mukainen tyyppihyväksyntä

Hinta: 8290 EUR

Hinta sisältää:
autovero 1494.83 € ja alv 24%

Moottori : Kaksisylinterinen, nestejäähdytteinen
Moottoritilavuus : 449 cc
Sytytys: Bosch EFI ruiskutus- ja sytytysjärjestelmä
Teho : 32.5 kW / 9000 rpm
Vääntö : 42 Nm / 6250 rpm
Vaihteisto : 6-vaihteinen
Jarrut : Hydrauliset levyjarrut ABS
Pitkä huoltoväli : Ensihuolto 500km / Seuraava huoltoväli 5000km tai 12kk
Takuu : Tehdastakuu 3 vuotta – rajoittamaton

 

CFMOTO 450CL-C Moottoripyörä Lisatarvikkeet
Tulossa pian!
CFMOTO 450CL-C Moottoripyörä Lisatarvikkeet
Tulossa pian!
CFMOTO 450CL-C Moottoripyörä Lisatarvikkeet
Tulossa pian!

CFMOTO 450CL-C värit

CFMOTO 450CL-C Moottoripyörä
Punainen
CFMOTO 450CL-C Moottoripyörä
Musta
ENJOY THE MOMENT

Moottoripyörä CFMOTO 450CL-C tekniset tiedot

Taulukkoa voidaan siirtää oikealle ja vasemmalle   ☞

Kuvia CFMOTO 450CL-C:sta

Moottoripyörän lisävarusteisiin voit tutustua täällä ➤

Tärkeää tietää CFMOTO 450CL-C -moottoripyörästä

Käyttöohje

Uuden CFMOTO-ajoneuvon myynti- ja luovutusprosessi sisältää täydellisen ja yksityiskohtaisen ajoneuvon esittelyn sekä käyttöohjeet. Ajoneuvon toimitusprosessin aikana ajoneuvon myyjä suorittaa käyttöopastuksen ja vastaa asiakkaan kysymyksiin. Tämän lisäksi ajoneuvon mukana tulee huolto- ja takuukirja, joka sisältää sekä käyttöohjeet, että huolto-ohjeet. Takuu- ja huoltokirja tulee esittää aina ajoneuvon huollon yhteydessä ja sinne merkitään myös tiedot seuraavasta huollosta. Näin säilyy myös ajoneuvon huoltohistoria.
Omistajan käsikirja CFMOTO 450CL-C -moottoripyörälle PDF.

Takuu

CFMOTO huolto- ja takuukirja. Takuu 3 vuotta SUOMI

Kaikilla CFMOTO-moottoripyörillä on ainutlaatuinen 3 vuoden rajoittamaton tehdastakuu.

Varaosat

CFMOTO on kehittänyt ammattimaista palveluverkostoa Euroopassa yli 15 vuoden ajan. Kaikki CFMOTO-ajoneuvojen varaosat ovat saatavilla osoitteessa www.cfmoto.parts. ONLINE-tilausympäristön lisäksi teknistä tukea ja varaosia on saatavilla kaikissa jälleenmyyjien myymälöissä. 

Scroll to Top

Haluaisitko tietää lisää CFMOTO-ajoneuvosta

Jätä yhteystietosi ja pyyntö, otamme sinuun yhteyttä.